Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit gibi hararetli renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana yolculuk binalmasını sağlamlar.

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve yapmacık bir güzel duyusal sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Bohem Hava Nedir? Mekân dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir dünya yaratmayı herkes gerek. İnsanlar konut dekorasyonlarına umumiyetle tarzlarına…

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar başka renklerle uyumlu bir renktir.

İşte antrasitin en mutabakat sağladığı renklerden biri olan gri ile bile kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de aliyyülâlâ harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Gösterişsiz ve modern stilli söz gelişi eden detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dışarı yansımasını esenlar.

Henüz itici tonlarla birlikte kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında henüz yürekli ve modern bir görünüm sprey boya esenlar.

İki rengin kontrastı, çok bir küme aksesuar tutunmak zorunda kalmadan zarafetli bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir atmosfer yaratır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri midein bile sprey boya gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı goldfix şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı ev bark dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin konum aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz evet.

Banyo içerisinde yalabık bir yapı veya dizayna mezuniyet verilmeden yalnız mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page